Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Angel and Memorial tickers

Lilypie Angel and Memorial tickers

Tuesday, September 25, 2012

Berusaha lagik !


Berusaha !! huhu !

Citer pasal stok ebm.. hari ni BW je carik info pasal nak bykkan stok ebm nih.... berharap sgt dpt kasik Athiyyah sampai umur dia 2 tahun.. lately ni mcm kurang dah.. perah2 pun dpt 6oz mcm tu.. penah skali perah dpt 2oz je.. nak nangis rasanya.. tadi ada sembang dgn 1 blogger.. member PCM gak.. dia berjaya susukan anak dia sampai 2 tahun.. byk info kat blog Afne ...

Pastu dah decide nak beli trial set utk bykkan susu... nanti dah sampai barang, aku buat entry ye.. Semoga Allah permudahkan jalan untuk aku susukan anak2 sampai cukup umurnya 2 tahun.. Amin !

Ni stock yg ada sebab Athiyyah share susu dgn Aliff :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...