Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Angel and Memorial tickers

Lilypie Angel and Memorial tickers

Friday, December 2, 2011

Bila selera mula tiada... huhu !


Salam korang..

Entry bebelan tiada gambar lagi hari ni... carik semangat nak update blog ni ha.. tak nak biarkan blog nih bersawang.. esok cuti dah kan.. sekejap je dah weekend kan.. sekarang ni masa cepat berlalu.. pejam celik pejam celik dah ujung taun...

Cerita pasal selera ye kawan2... org kata, normal la tu..org peknen mmg mcm tu... huhu ! aku plak yg sedih.. semua benda yg aku suka, bila nmpak je, trus kembang tekak aku.. cemana gaya tuh ? makan pon terpaksa tolak ngan air.. sekarang ni, kalau ada selera je, aku terus mkn byk2.. korang bayangkan la ye.. aku tak pernah tak ada selera mkn... demam ke, frust menonggeng ke, sedih ke, happy ke.. makanan tetap menjadi pujaan hati... bila tiba time cenggini...syahdu syahdan aku ha.. hahaha ! (siler lempang ye :P)

seminggu ni, kalau aku tapau bekfes, sure sampai tengahari.. tak habis... lunch aku memang tak kuar sebab abeskan balance bekfes tu.. kalau tak, membazir je.. kalau dulu.. lou shi fun, ayam pandan kat Restoren Murni tu jadi fave aku, sekarang, pandang pon aku kembang tekak... nasik berlauk pon sama... takde la aku nak mkn... unless nasik ada kaler.. nasik kerabu ke.. nasik minyak ke... pelik tak? harap2 keadaan ni tak berterusan la ye... aku masih boleh mkn, cuma terpaksa memilih la... nasib baik takde adegan muntah2 setiap pagi.. loya ada tapi tak delah sampai nak muntah...

ari ni , lunch tadik tekak nak mkn sgt japanese food.. meredah seorang diri mkn kat SUMO Restaurant... sib baik ada 4 org memfollow secara tiba2... lega tekak dpt mkn tempura, salmon teriyaki, gyoza dumpling & chawanmushi... lepas tu bayo lah ye, gaya lunch utk seminggu... huhu! ... harap2 takde la tekak ni ngenagada setiap waktu.. sian incik hubby & juga poketnya.. hihihi !

Oh ye..happy wekend korang... aku nak balik sepang mlm ni.. abah & mak ada kat umah nenek.. esok nak bawak aliff jalan2.. mkn dinner kat bagan lalang lagi..

daaa (*__*)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...