Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Angel and Memorial tickers

Lilypie Angel and Memorial tickers

Wednesday, November 30, 2011

Bersawang lagik.. :P


As salam semua... blog ini bersawang lagi la nampaknya.. tuan umah bz :) ... cuti 11 hari sebab adik kawen.. masuk opis keje plak melambak... huhu ! tensi... takde nak update apa pon sebenarnya.. piccas masa kenduri pon tak download lagik... camera+memory card ada kat adik.. nak bergambar-gambaran lepas SPM kata dia... tambah plak sejak simptom2 morning sickness melanda ni, lagi la mood nak berblogging ke laut.. nak jalan2 gi blog kengkawan pon tak berkesempatan... nanti lah, harap2 bila keadaan pizikal + mental tuan umah dah ok, boleh lah update blog seperti biasa ye... tada !! have a nice day suma :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...