Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Angel and Memorial tickers

Lilypie Angel and Memorial tickers

Friday, November 4, 2011

Astro ke Asteruk ?


Aku sebenarnya malas nak marah2 pasal benda ni.. tapi tu la, marah la jugak ... Pasal 0.45 sen pun nak potong line Astro aku.. pastu sok nak sambung balik kena cas RM20 kan... padahal belum due pon lagik.. tak pepasal budak customer service tu kena marah.. last month mmg ada tunggak RM 10.45 sebab duit tu tak nak masuk mesen.. aku bayo kat Public bank je..

tadi aku call, buleh dia ckp, " kalo RM10 je kita ok.. tapi sebab ada RM0.45 sen tu, dah lebih RM10.00 , tu kita terpaksa sekat"... gila la kena bebel ngan aku... mmg hangin sgt... at least ko call la dulu kan... bgtau sebelum potong tu... ni main potong je.. pandai plak kalo nak suruh amik pakej baru tu, kemain sanggup call berkali2 selagi org tak angkat... time mcm ni, suka2 je nak potong... dem ! aku tukar servis provider ni kang ... ha ! tau la korang...


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...