Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Angel and Memorial tickers

Lilypie Angel and Memorial tickers

Thursday, October 13, 2011

OWT Photography Club - The choosen 1 !


Gambar2 ni, gambar yg terpilih sebagai gambar yg menang untuk aktiviti no 1 & no 2... yg latest ni tak jumpa plak gambar kat server ha.. nanti aku buat entry lain la ye...

Pemenang untuk gambar ni ada lah Encik Nelson Low :). Lokasi adalah Bird Park KL.. Aku tak join masa ni sebab balik kampung jumpa Aliff... Dpt cash RM 300/-
Ni pulak pemenang untuk aktiviti no 1... Pemenang adalah my bestie Ms Teh :) .. lokasi Broga Hill.. aku tak join jugak sebab masa ni aku baru tau aku preggy kan adik Aliff ... so, berbahaya kan nak naik2 bukit ni...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...