Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Angel and Memorial tickers

Lilypie Angel and Memorial tickers

Thursday, September 22, 2011

Swing..


Salam korang... tak tau nak update apa ha.. mud pon tak berapa nak ok.. aku lama dah tak buat perangai sentap2 gini.. tapi kekadang sentap gak.. mangkali byk masa terluang, tu yg sempat sentap tu kan.. kalo Aliff dah duduk skali, aku rasa takde dah pe'el sentap2 ni terjadi ...

Mari tengok resepi daging ni.. nanti kalo ada news best2 sket, aku update blog laju2 ye :(
Eh tak jadi la buh resepi...segan lak nak buh resepi nipu ni ha.. org lain pejam mata pon leh buat.. aku pakai rencah daging black pepper segera sri aji tu je ha... :D... hehehe !



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...