Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Angel and Memorial tickers

Lilypie Angel and Memorial tickers

Sunday, September 25, 2011

Nilai 3

Hari ni nak update citer gi Nilai 3... lama sudah ni.. cuti Hari Malaysia tu ari.. Temankan acik Gg beli belah utk hari kawennya :D... penat giler okeh.. tak beli apa pon, penat ngejar Aliff 1 hal..panas satu hal.. huhu !

Nampak tak muka budak nak nangis ni.. nak tau kenapa dia nak nangis ?
sebab dia takut ikan okeh... ku ulang sekali lagi...dia takut tengok ikan...
kan lawo ikan2 ni.. takde rupa menakutkan pon kan.. pesal tetiba kejung2 badan takut..sampai nak nangis.. haih!
sgt le mencabar bawak budak kecik ni masuk kedai jual barang pengantin.. dah la brg byk, semua benda dia nak usik.. huhu !
dia sibuk pilih bunga telor okeh.. ayah jadi bodyguard dia.. terlepas pandang, sure terabur bunga telor tu kat lantai...haha !
abah & mak.. mari pilih goodies bad :D
ini mama aliff.. acik ila aliff & acik gg aliff yg sengall :))
Mari balik.. yeay !! oh ye..byk brg yg dibeli.. tapi aku tak dan snap picture... langsir umah mak, segala mak nenek bunga telor..for both side (serting & penang), goodies bag.. apa lagi tah :D

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...