Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Angel and Memorial tickers

Lilypie Angel and Memorial tickers

Wednesday, September 28, 2011

Escort org penting nak kawen :D

Tajuk mcm hape tah..hahaha .. ser betul ler ..:P ... ikut perancangan tis week tak mo balik (24/09) tapi adik aku yg nak kawen tu nak balik umah mak.. nak menyetelkan beberapa perkara lagi katanya... so.. aku laki bini tumpang dia je la.. balik satu kete je.. jimat :)

balik ni rasa sekejap je sebab balik sana ari sabtu mlm.. sampai2 main ngan Aliff..pastu tido.. Hari ahad pagi2 dah kuar... pastu, ptg tu dah nak balik sebab nak antar azira balik asrama :( ..
sian Aliff.. Lepas bfast, gerak pegi kedai emas kat bahau, acik gg amik gelang utk pakaikan masa batalkan air semayang nanti.. lepas tu gerak gi bandar baru serting, jumpa mak andam.. tapi mak andam takde, yg ada PA dia.. Cik Memey okeh.. :P..

Bermula lah sesi fitting memfitting, pilih memilih & booking membooking.. setakat ni, tema kaler coklat la.. coklat, gold, cream..& kaler2 yg sewaktu dgnnya.. takleh nak reveal semua benda la, nanti tak surprise.. hehe !
Nenek & Aliff...
Sibuk je dia nak tengok skali album tu ha.. mcm ler reti2 sgt ye... Si ila tgh terai baju time ni...
sibuk ke hulu ke hilir.. sian budak lapar ni.. lambat dia mkn hari berkenaan sebab semua org bz.. lenkali takmo bawak aliff gi sini lagik.. ada ke patot dia mencopot nenen cik memey :)) .. dah la cik memey tu awww !! hahahaha ! gelak lagi okeh... hadoi laaa aliff.. very the notty .. dat one not ori okeh adik.. dont do like dat again.. or else, mama will spank your big butt ! lebiu :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...