Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Angel and Memorial tickers

Lilypie Angel and Memorial tickers

Sunday, September 4, 2011

Aidilfitri 2011 - Entry terakhir utk Hari Raya


Hari ni hari terakhir bercuti.. esok dah start keje mcm biasa.. haih ! aku demam okeh ! demam apakah ? demam nak berpisah dgn anak kah? hahaha ! gatai.. demam minum es + air berkabonat tak ingat.. Pagi2 dak kecik ni dah bangun.. dah siapkan dia dah..arini nak bekpes kat bahau.. jaoh okeh..

elo... ye.. alip sini.. hihi ! reti telepon dah.. kalo kabo helo je, dia trus buh tangan kat telinga.. apa yg berdekatan akan jadik telepon dia la ... ari tu, ketip kuku .. selipar semayang atok pon jadi telepon dia.. hahaha !

On the way gi bahau.. heppy nya dia.. sebak :P

budak embam mama :)
On the way balik dah ni... syahdu syahdan mama tengok pic ni dik..:(

so, ni je lah pic terakhir masa cuti ari raya.. aku gerak petang sebab nak antar adik balik asrama kat SMASKP.. kete byk tapi jln smooth je.. lgsung tak jem.. drama airmata sebabak okeh.. sebab aliff pelok kaki nak ikut aku balik... sedih aku... aku dah abes nanges, mak plak sambung mengongoi seraound.. aliff terpinga2.. nenek nangis + mama nangis = aku diam je la.. hahaha !


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...