Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Angel and Memorial tickers

Lilypie Angel and Memorial tickers

Monday, September 12, 2011

Ada budak rindu !!

Salam korang...

Korang jgn muak lak ye.. entry skrg ni citer pasal anak je kan.. nak buat camner, itulah yg memenuhkan hari2 aku ha.. layan je la ek.. agak2 tak suka, tak yah baca (statement mintak pelempang) hahaha !..

Bagi sesape yg ada anak, anak demam mungkin perkara biasa la kan.. budak nak naik bulan kata org tua2.. budak nak dpt akal.. huhu ! Tapi bila abah call aku .. dia ckp "nie, anak ko ni demam la ni.. meragam dari smlm.. tak nak mkn.. tak nak nyusu.. abah dah buai dia lama ni, lgsung tak nak tido, merengek je dia ni.. rindu ko dgn nuar gaknya " .. haaa.. aku trus rasa nak bikin drama airmata okeh.. bab anak ni, cepat betul aku nak pilu2an...
mungkin ada betul gak apa abah ckp tu kan.. 10 hari berkepit ngan aku laki bini, tetiba je ilang dari mata dia.. mau tak terasa kekosongan..hahaha ! ayatt !

sejak dpt call dari abah hari selasa tu, aku pun jadi penunggu setia.. mengitung hari.. bila lah nak hari jumaat ni kan.. nak balik tengok anak bujang kecik aku tu... ! hari jumaat pun tiba.. tapi si ayah ni balik lambat la pulak.. puas aku nunggu dia balik umah.. last2 gerak dari umah pukul 11pm mcm tu.. pukul 1am sampai umah mak...

ni pic budak kecik ni the next day (sabtu) ... pagi nak bawak dia gi bekpes kat mamak.. sebijik idli dia mkn..lega ati aku tengok dia ketawa balik... kata abah, seminggu dia tak gelak ketawa.. bikin mama gundah gulana la adik ni..:)

budak demam melepet je kat mama.. kejap je demam dia nih.. pastu cargas balik bila dah bau tiak ayah dia.. hahaha !

muka masam cetung... pewot muncit.. lebiu la adik, walaupun aliff asik la membontot ayah je.. bikin mama jeles la tuh.. hahaha !

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...