Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Angel and Memorial tickers

Lilypie Angel and Memorial tickers

Monday, August 29, 2011

penghujung ramadhan,.

Entry tak bergambar ye kawan2...

Raya taun ni, mak buat 4 jenis je kuih.. yg lain gg beli.. ada gak abah beli.. byk gak dia beli kerepek2 ni... seperti biasa, almond london, biskut mazola, biskut nestum dgn biskut kelapa la yg mak buat.. aku tolong terap.. tolong bubuh almond kat atas2, tolong bakar je.. azira plak tolong monitor aliff.. adoiyai budak kecik tu, pun sibuk nak tolong la kekononnya ha.. habis terabus nestum sepeket.. ptg masa aku buat blueberry cistat, dia teraburkan tepung gandum.. nak aku kuti je rasanya ha.. mencabar keimanan betul..

taun lepas kan tak beraya.. mak beraya kat spital.. so taun ni, baru dpt mkn mak masak makanan sempena raya ha.. abah request ayam masak semur, daging biasala.. ungkep sket dgn kari sket.. pastu buat kari kambeng..acik gg punya.. sambal kacang ngan ketupat nona.. tak de ketupat daun kelapa dah..leceh kata mak..

mlm, zira as usual... amik tender gosok baju setiap taun.. :)... aliff plak main2 je dgn gembira.. bunyi mercun dah mcm world war 3 dah.. geram aku... bukan budak kecik nak tido yg marah, aku yg tua ni nak tido pon payah haih..

nanti aku buat entry hari raya ye.. ha, yg tu ada gegambor sket ..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...