Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Angel and Memorial tickers

Lilypie Angel and Memorial tickers

Wednesday, August 17, 2011

Majlis Berbuka Puasa - Hotel Grand Dorsett, Subang Jaya

As Salam suma.. :)

As usual la..tetiap taun opis akan arrange majlis berbuka puasa bersama2 staff.. for past 4 years aku kat sini, tetiap taun mmg berbuka puasa tempat yg sama.. Hotel Grand Dorsett Subang..
Taun ni ramai sgt org.. kitaorg dpt tempat kat luar. open air gitu..
Taun ni mknan pon byk choice sebab dia combine sekali ngan Miyako Japanese restoran ..tapi kualiti makanan taun ni kureng kalo nak compare ngan taun lepas.. ke mulut aku yg tak sedap gaknya..
Ada la piccas ni ha..


a) Model tak berbayor ....



















b) View dari tangga ni ha.. lampu romantik, tak nampak apa aku snap kan..



















c) Nilah benda pertama yg aku kejar.. briyani kambeng golek.. tapi tak sesedap yg aku imagine..sedih :(.. kebab not bad la.. cuma keras sket roti dia..



















d) Sebahagian dari kami yg ada mlm tu.. :)















e) Cik Puan Marry & Cindy lela.. hihi ! comel !
















f) Me & My bestie :D
















g) Eskem.. yum2x














h) ABC tak cukup sifat :P

i) Tu tempura.. sedih.. tak sedap.. lembik.. taun ni punya japanese food mengecewakan.. chawanmushi sejuk.. pastu beef teriyaki pon keras.. haih !

j) Ni sayur-sayuran.. hihi !


nipu la kata kalo aku mkn benda2 dlm gambo tu jer.. ate, buffet kan.. mmg la mkn mcm2.. tak iyenye aku nak snap satu2 gambor..hehe ! dah le bawak kamera cap ayam.. segan ai..... even mcm tak berapa sedap, aku mkn je la.. rezeki bulan puasa.. lagi pon bukan aku bayor.. so, bersyukur lah ye :D


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...