Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Angel and Memorial tickers

Lilypie Angel and Memorial tickers

Monday, August 22, 2011

henpon cik kiah saya ilang :(


Sedih ok.. tak tau la ilang ke .. kesinsal ke .. alip masukkan dlm aquarium ke .. dah terbuang dlm tong sampah ke.. huhuhu.. !

Nak dekat setaun dah pakai fon ni.. abah kasik masa dia sakit kat spital last year.. dah la number tu youthclub hotlink punya.. bleh pulak tetiba ghaib ptg smlm.. penat carik tak gak jumpa2..

pagi tadi call mak .. masih tak jumpa gak.. tak pe la kan, bukan rezeki aku gaknya.. walaupun cuma fon cik kiah tak berapa up to date, tetap berjasa kat aku.. huhu !

p/s = kesinsal itu maksudnya "tersalah letak" dlm bahasa jerman.. kekeke !


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...