Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Angel and Memorial tickers

Lilypie Angel and Memorial tickers

Friday, August 19, 2011

Entry takde gambar..


As Salam.. :)

Ari ni aku nak membebel je la.. takde entry bergambar ye.. puasa ni, dah nak masuk 10 hari terakhir.. naper tah aku takde rasa nak beraya.. baju raya pon takde, kueh raya pon hapah sebalang pon takde beli... giler ar..

Mlm ni, Insya Allah, balik umah mak.. nak hantar oven, nak jumpa Aliff sayang.. berdoa penuh harapan ni.. harap2 incik nuar balik cepat.. korang tau la kan.. laki aku takdenya nak balik cepat.. bz manjang.. kalo balik cepat tu, mmg miracle la.. byk hajat di hati ni.. tekak nak mkn masakan kampung2 gitu.. tapi kalo mak yg masak, apa je .. aku tetap mkn.. tetap sedap kan ? Aku rasa suma anak rasa mcm tu kot.. pada aku, sedap mana pon aku mkn kat luar@kedai.. mahal mana pun harga dia satu plate tu.. sambal sadin mak jugak yg sedap.. :P.. pose2 nih, perut kriuk2, citer pasal mkn lak eh..

Aku takleh sahur pepagi.. kalau sahur, sure kelaparan tu lebih hangat dari biasa.. hahaha ! siyes weh, aku tak tipu.. tu pasal aku salu minum air je.. sian gak laki aku sahur sorang.. tapi nak wat camner.. dia yg setuju begitu.. :P (ayat mintak penampo kan) ... mcm pagi tadi la.. dia gerak kejut aku suh minum air.. pas aku minum air, dia cakap "dah, gi tido" .. hahaha ! tau kat mak aku, sure kena marah.. takpe, laki aku syg aku.. lagi satu stetment tak leh blah..

udah2 ler merapu ye tak.. aku suka blogwalking dari update blog sendiri korang tau tak.. sebenarnya bila jalan2 blog syana.. blog nanamrul.. blog2 lain yg update selalu & cantik2, berdebar2 je hati aku..hahahah ! sumber inspirasi katanya... nak gak ada blog up to date gitu.. tapi tu la.. kemalasan sesangat... karang tak bawak memory card camera la... adaptor tak leh pakai la.. tangguh punya tangguh, aku biar je blog aku bersawang mcm ni ha.. :P..

Daa...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...