Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Angel and Memorial tickers

Lilypie Angel and Memorial tickers

Thursday, August 18, 2011

Cuti Nuzul Quran + Buka Puasa Umah Mak Andak

As Salam...

Semalam cuti Nuzul Qur'an kan.. Selangor cuti.. KL kena keje :) .. Ekceli, aku dah plan baekkk punya start last wiken.. nak gi ronda2 abeskan duit ari ni.. tapi... :( sob.. sob.. kensel okeh.. diulangi sekali lagi.. kensellll !

Hahaha !.. balik dari buka puasa kat otel aritu, aku lepak sensorng kat umah.. hasben blk kul 11.30mlm mcm tu.. pastu layan dia layan tibi sampai kul 2.30am.. aku dah berlayar rupanya.. tibi tengok aku :D...

So, smlm... aktiviti mengqada' tido :D... buruk perangai kan, bini saper ler nih .. hihi ! takde nak buat apa pon.. hasben aku je rajin berlebih, gi basuh peti sejuk kat umah sampai berkilat..wheee!

Ptg.. gerak gi umah mak andak.. dah janji nak buka skali kat sana.. lama tak jumpa sepupu sepapat.. Main course Nasik briyani ayam + kambeng JM Briyani :D.. chedap... ! tqvm Mak Andak.. panggil kitaorg mkn skali..(hahaha ! hari ni la nak tq2 ye, padahal tetiap minggu aku lepak situ laki bini..)

meh layan gambo sket ...

a) Gambo laki aku @ pak long nua ngan anak Syiman = Alya' Amani momey bangatt !




















b) Garang je muka.. naper nih?















c) Nih, org umah En. Shahrizam... Mak Ngah Oya @ Cik Mas, bersama anak daranya yg becok - Cik Hannah Humaira














c) Ini ayam golek pasar ramadhan kg melayu subang yg selamat dibedah siasat :D















d) Buah2an tempatan campur luar negara..hahaha ! poyo !















e) kueh donut bulat2 airtangan Mak Ngah Oya.. kekeke !















f) Puding karamel.. mak ndak buat ni.. tapi aku mmg tak gemor puding ni... :)















g) Dari ujung, air pelbagai kaler bersama kawan2 yg lain.. bapak2 mkn kat meja mkn ye.. !




















h) Menunggu waktu berbuka..:)















i) Asyraff yg eksited!















j) Mak long yanie mok2 dgn Imi..




















k) nak balik dah !














No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...