Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Angel and Memorial tickers

Lilypie Angel and Memorial tickers

Thursday, June 17, 2010

Cerita Minggu Lepas...

Nak update last wiken punya citer ni.. dah lama tak tengok wayang.. kasik hint kat encik hubby, ajak bercengkarama di panggung wayang berdekatan.. hahaha...
Sebenonya, aku sgt jeles bila baca kengkawan punya cerita, dorang tengok Lagenda Budak Setan.. aku tingin sgt tengok citer tuh tapi bila kenangkan hubby aku tak suka tengok wayang citer melayu, haruslah aku batalkan niat aku yg suci tu .. huhu..

Dipendekkan cerita, aku ngan laki aku pun laju2 la g IOI Mall.. nak tengok wayang kat new wing.. salu aku g Mines, tapi skang ni cuti sekolah kan, mmg la ramai org.. sampai sana trus g beli ticket.. aku ajak sekali lagi tengok citer LBS.. tapi dia geleng2 taknak.. aku ajak tengok Shrek, dia kata nanti tengok sekali ngan bebudak.. pastu, aku ckp nak tengok Karate Kid.. dia setuju..hihi..

Masa aku dah nak bli tiket tuh, bleh la plak dia nampak citer yg Nabil berlakon tu.. apa tah tajuk dia.,. Kecoh betul ke apa tah la.. aci nak ajak aku tengok citer tu ? tak aci kan ? dari tengok citer tu, lebih baik aku tengok LBS.. So, aku pun dgn beraninya menjawab, " eh, bukan abg tak suka citer melayu ke " ?.. terus dia diam..hahaha.. padan muka :P (soli laling)..

Wayang start kul 2.10pm.. abes pukul 4.45pm... lama betul..
citer tu sgt syiok.. yg laki aku taknak tengok Shrek sebab taknak skali ngan kanak2 kononnya.. tapi yg ada dlm Karate Kid tu majority bebudak..hahaha skali lagik.. fadan kuke.. !..

Anyway, thanks ye bawak saya tawaf dlm IOI Mall tu sampai sakit2 kaki saye.. nanti kita tengok wayang lagi ye...hihi..

Ha korang camner ? suka tengok wayang tak ??... tengok, jgn tak tengok ye..
Sekian dulu.. :D

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...