Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Angel and Memorial tickers

Lilypie Angel and Memorial tickers

Monday, October 25, 2010

~The Way They Sleep Giveaway~

Sedang saya berblogwalking, terjumpa sudah dgn ini blog..
Nampak pulak tuan rumah buat GA, maka dgn gedik2 nak join :)
Ni Gambar yg saya pertaruhkan..




Aliff tido mmg gaya org tua.. tangan selit bawah kepala.. pic yg 1st tu masa dia baru 2wks.. pic no 2 tu dia 20hari.. n yg last tu 40 hari.. saya pertaruhkan pic yg last ye tuan umah...
saper nak join lagi masih sempat .. click sini ye..


Cian ..Blog tak hapdet lagik..

Kan aku kata dah, hangat2 taik ayam je aku ni kan..
cemana nih.. carik aura balik ni.. nak tulis kat blog.
kalau nak ikut, byk sgt benda nak cerita..
cerita abah sakit, cerita raya kat spital,
cerita pasal Aliff... huhu... tapi mcm dah lama sgt plak kan..
so, aku update cerita yg sekarang la yerk.. :)

Thursday, June 17, 2010

Cerita Minggu Lepas...

Nak update last wiken punya citer ni.. dah lama tak tengok wayang.. kasik hint kat encik hubby, ajak bercengkarama di panggung wayang berdekatan.. hahaha...
Sebenonya, aku sgt jeles bila baca kengkawan punya cerita, dorang tengok Lagenda Budak Setan.. aku tingin sgt tengok citer tuh tapi bila kenangkan hubby aku tak suka tengok wayang citer melayu, haruslah aku batalkan niat aku yg suci tu .. huhu..

Dipendekkan cerita, aku ngan laki aku pun laju2 la g IOI Mall.. nak tengok wayang kat new wing.. salu aku g Mines, tapi skang ni cuti sekolah kan, mmg la ramai org.. sampai sana trus g beli ticket.. aku ajak sekali lagi tengok citer LBS.. tapi dia geleng2 taknak.. aku ajak tengok Shrek, dia kata nanti tengok sekali ngan bebudak.. pastu, aku ckp nak tengok Karate Kid.. dia setuju..hihi..

Masa aku dah nak bli tiket tuh, bleh la plak dia nampak citer yg Nabil berlakon tu.. apa tah tajuk dia.,. Kecoh betul ke apa tah la.. aci nak ajak aku tengok citer tu ? tak aci kan ? dari tengok citer tu, lebih baik aku tengok LBS.. So, aku pun dgn beraninya menjawab, " eh, bukan abg tak suka citer melayu ke " ?.. terus dia diam..hahaha.. padan muka :P (soli laling)..

Wayang start kul 2.10pm.. abes pukul 4.45pm... lama betul..
citer tu sgt syiok.. yg laki aku taknak tengok Shrek sebab taknak skali ngan kanak2 kononnya.. tapi yg ada dlm Karate Kid tu majority bebudak..hahaha skali lagik.. fadan kuke.. !..

Anyway, thanks ye bawak saya tawaf dlm IOI Mall tu sampai sakit2 kaki saye.. nanti kita tengok wayang lagi ye...hihi..

Ha korang camner ? suka tengok wayang tak ??... tengok, jgn tak tengok ye..
Sekian dulu.. :D

Saya kembali....

Wohho.. dekat nak setaun ye tak update blog ni.. makin bersawang-sawangan lah nampaknya.. smlm tetiba mood nak update blog membuak2..hihihi.. Takut angat2 ciken shit je aku nih.. 2 hari bersemangat lepas tu trus ilang semangat kan..

Lepas ni aku update slalu kot.. smlm blogwalking tengok umah kengkawan... kemain ceria umah dorang.. umah aku gak yang malap.. tu yg aku tingin nak update blog aku balik ni..

Nanti sambung eh.. tata... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...