Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Angel and Memorial tickers

Lilypie Angel and Memorial tickers

Friday, August 7, 2009

Wawa Wedding Part 3..

Sambungan part 3.. part penghabisan nih..
Hari langsungnya.. mlm tu hujan sgt la lebat.. pagi pon sambung ujan lagi.. aku dah gedik2 dah nak mekap lawo2.. pastu nak tengok wawa kena mekap ngan mak andam kan.. sajer nak tengok skill.. hehehe...

Tapi alkisahnya.. tak ada org nak buat prepare makanan utk makan beradap.. so.. aku volunteer la offer diri nak buat.. takut tak sempat.. sepupu2 lain sibuk ngan anak ..ada yg tak sampai lagi.. sudahnya. takder la mekap..takder la baju lawo..aku pakai t-shirt ngan kain batik je.. hehehe...

Tak lama pastu, pas sepupu2 lain dtg, dorang pon tolong sekali masak.. apa yg pentingg.. kerjasamaa...hehehe...

dah siap buat semua.. pon tukar pakai baju kurong.. pastu kuar g kat khemah carik laki terchenta yg aku tinggalkan semalam...hihihi.. ni ada gambar2 pengantin.. dari perak tuh...





Ni gambar aku ngan kak pijah.. one of my bestest fren 'before'.. sgt rapat la satu masa dulu.. masa aku ngan dia sama2 jadik cikgu tadika..
pastu.. ada konflik.. gaduh putus kawan bagai..
but then, Tuhan dah kata jodoh dia dengan abg sepupu aku..
so dia jadi kakak sepupu aku la...
tak leh nak lari kemana.. la ni dah baik balik, tapi tak bleh rapat mcm dulu la... ada anak sorang dah Nur Irdina Adiba... aku mencik tengok pic ni..
baju aku mcm gelembung kan.. trus nampak aku cam ngandung 5 bulan...ishk..



Aku agak emo bila dah siap edit pic ni..
Eisha sgt comel.. ngan laki aku yg ala2 bapak mithali dan aku ibu yg bahagia..hehehe..ala, korang layan je la kan.. mcm tak kenal aku yg emo nih..



abis dah ye bab Wawa kawen ni... berjanggut nak abiskan entri :P

1 comment:

Diarihatiku1976 said...

sesi makeup ko.. aku tgk dah mcm ziela jalil plak sekali pandang.. lawo...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...