Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Angel and Memorial tickers

Lilypie Angel and Memorial tickers

Monday, August 10, 2009

Rumah Syana & Rumah Atie

Terhegeh2.. baru nak update kan..
Last wiken, aku bercanda2 kat umah Syana..
Gigih nak g..puas pujuk encik nuar...
memula dia mcm tak setuju.. aku nak tumpang je sebab dekat je ngan tpt keje dia..
tapi dia bilang, dia tak penah sampai Prima Damansara.. so takut tak sempat punch card kul 9 g keje..
Geram tau.. aku dah nekad dah.. tak nak tumpangkan, aku naik teksi..kekeke...
Sib bek dia nak antar..dekat je pon.. Sebelah Damansara Damai
Kul 8.30am aku dah sampai.. ronggeng2 ngan Syana.. makan sik lemak..jalan2 tengok stock...

Ramai gak yg dtg.. Bebudak PCM yg aku kenal.. Nana, Watyizhar..datang dari Melaka tuh..
Lelain, blogger , kengkawan Syana.. Cik Hel pon ada.. tu adik Syana.. ( Yang, jgn panggil dia cik Hell la.. jadi Cik Neraka ko tau :P)
Helena & kawan dia wat demo Bio Cera.. aku mcm minat.. tapi tak wat keputusan nak beli ke tak.. Meriah umah Syana ngan barangan jualan... :) Sesi mekap2 di hujung majlis.. kekeke...
Aku tak bawak kamera... gambar2 ..
1) sila tengok kat blog Syana.. klik SINI
2) Blog nanamrul pon ada ..klik SINI

Hari Ahad plak, ada jemputan birthday party umah Atie..sudah 2 tahun budak Umairah comel tuh.. aku g sekejap je.. kerana tiba2 suami tersinter angin kus2.. rasa nak marah2 tapi aku kontrol2..kekeke... makanan sgt mavelles.. aku mkn kuey teow goreng + ayam goreng pandan ke haper..sedapp...

pastu..jumpa kengkawan PCM.. Errynn, Syana, Nurbaya, Kak Ila, Niza fauzi (geram betul tak dpt dukung Muaz), Nanamrul.... dah jadi mini gathering Pcm la plak kan :D...

walau pun tak lama kat sana.. atie sgt la ramah..& aku sempat cemolot ngan Umairah..hihihi..comel budak tu.. sama mcm kes Syana, aku tak bawak kamera..
sila terjah blog2 dibawah utk tengok gambar ye..

1) Syana
2) Atie
3) Errynn
4) Nanamrul

to syana : nanti aku mekap2 hari lain ngan ko.. tu hari tak kemas... loose powder tak bawak.. pastu byk gangguan kan.. nanti kita dating berdua.. berdua dgn muu,..pastu lebih baikkk....kekeke..

1 comment:

nizafauzi said...

kak yan!!! kt tak tau pun akak ade blog..ni baru jumpe sbb akak comment kat cbox ati tu...

kt tak nmpk pun akak dtg masa bday umairah aritu.. bile tgk gmbr baru nmpk akak.. frust tak dpt tegor tau!! :(

nape akak tak tegor kt.. huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...