Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Angel and Memorial tickers

Lilypie Angel and Memorial tickers

Friday, August 7, 2009

ROMANTIC & LOVING COUPLE CONTEST

Esok tarikh tutup ye.. baru terhegeh2 nak submit gambar.. hahaha...

Mama Tisya wat contest... Tajuknya ROMANTIC & LOVING COUPLE CONTEST. aku sgt gedik2 nak join ye...
Contest ni bermula pada 18 Julai 2009 dan last entry untuk submit adalah pada 8 Ogos 2009. Untuk syarat-syarat penyertaan boleh
klik di sini.

mari tengok gambar apa aku ada...



Nama Anda : Nor Elyani Binti Ramli
Nama Pasangan Anda : Annuar Bin Mohd Nawi
Anniversary : Yg ke 5 Tahun ni..

Gambar ni sebenarnya tak disengajakan... 26.07.09..Masa tu dah siap2 nak g kenduri umah sepupu belah mak. Tapi mlm tu tido umah nenek belah abah. So, pagi2 sebenarnya view tu mcm cantik je, sejuk ada kabus sket2.. tu yg nak ambik gambar. Since cuma ada atuk ngan nenek je, hubby bubuh kamera tu atas keta... then set timer... masa ni dok cuit hidung hubby tu sebab ckp ' Pa, kembangnya idong ni '...suddenly sajork nampak flash..snap sudaa ! So, bila dah transfer kat pc.. nampak cantik plak gambar ni..ala2 romantik gitu ...kekeke... mama tisya..siler lah ye.. hehehe..mana lah tau ada rezeki nak menang plak kan..

1 comment:

mama tisya said...

ok dh view ..good luck

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...