Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Angel and Memorial tickers

Lilypie Angel and Memorial tickers

Friday, August 14, 2009

CONTEST BEFORE & AFTER MAKEOVER

Contest dtg lagi kawan2..hehehe...

Gumbira betul aku nak join walaupun tak menang2...

Kali ni.. ECHA wat contest.. nama contest ni ada lah CONTEST "BEFORE & AFTER MAKEOVER'


Nilah gambar yg aku ada.. tak ada specific reason pon mekap2 ni.. for those yg tak tau, aku mmg suka mekap.. pas mekap2...amik gambar syok sendiri.. pastu padam balik mekap.. aci..? hehehe... gambar di ambik pada hari yg sama... muka yg comot tu kat ofis... balik umah aku mekap... see..baju sama kan :P....


syarat2 yg Echa tetapkan...


1) jadik follower dia...

2) nyatakan link blog dia kat entry memasing

3) jadikan entry ni sticky mode...


senang je kan.. marilah join.. menang ke tak belakang kira... saje je memeriahkan suasana...





5 comments:

shiemz said...

Sangat somel slps make up... pandai hang yan make ver muka sendirik ek.. runcing jer mukanyer.. pastu aku tgk dah mcm muka ziela jalil dah...

SyaNa said...

cantek..sile pilih yan sebagai pemenang ye
heheee

~Eila @ Along~ said...

wah..cantiknya..pandai mekap..

::YanN:: said...

shiem ...
aku tenyeh muka sendirik...ziela jalil ? erk.. aku tak tau la tang masa mcm ziela jalilnya tuh..

eila..
suka2 jer tuh..hehehe...

syana..
tingin gak nak menang nih..doakan aku ye.. kekeke.. bersungguh2 kan..

Adah Ramly said...

lain sungguh muka yan..haah btollah...ada iras2 ziela jalil...gudluck

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...