Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Angel and Memorial tickers

Lilypie Angel and Memorial tickers

Tuesday, August 11, 2009

CONTEST BAJU RAYA SEDONDON

Apa dah jadik nieh.. aku giler berkontes gamaknya ye.. baru arini tadi update contest make over, ni nak join kontes lagik ha...

aku jenjalan tadi..melawat blog kengkawan .. IBURIKAZZ
tetiba nampak contest ni CONTEST BAJU RAYA SEDONDON
mcm nak join je kan.. mari tengok syarat2nya
SYARAT2nya..
1.Jadilah follower iburikazz dan add iburikazz di bloglist anda.
-Dah
2.Buat satu entry tentang CONTEST BAJU RAYA SEDONDON dan buat link ke entry ini.
http://is3riziburikazz.blogspot.com/2009/08/contest-baju-raya-sedondon.html
-Dah
3. Upload lah Gambar anda dan pasangan berbaju sedondon
-Dah
4. Nyatakan nama anda dan pasangan, tahun aidilfitri anda bergambar sedondon tu dan tema baju raya tahun ini.
Nama saya : Nor Elyani Ramli
Pasangan : Annuar Mohd Nawi
Aidilfitri 2008 - Tema Dark Purple...
Tahun ni Insya Allah kaler Dark Chocolate..
4. Tinggalkan link anda di sini.ok?
-Dah jugak
5.Sila tinggalkan sekurang2nya satu komen di mana mana entry yang anda baca selain entry contest ni...Buat syarat..
-Oso done.. hehehe
Hadiahnya?Nanti dibagitau kemudian..boleh tak?
Tarikh Tutup...22OGOS2009..awal ramadhan...
Selamat mencuba...

1 comment:

SyaNa said...

hahaaa yang rajin ko ye
aku ni malas nk godek2 gambar
gud luck ok

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...