Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Angel and Memorial tickers

Lilypie Angel and Memorial tickers

Friday, July 17, 2009

Wawa Wedding Part 1..


Alkisah.. tersebutlah kisah.. tayyib... nge nge nge...

Ni yg aku kabo nak update tu ari.. Hari kawen sepupu aku... Belah mak aku, sepupu pompuan belaka..yg laki2 kecik2 lagi.. lom ada yg kawen.. yg pompuan sumer kena sapu bersih... kekeke !!

Aku nyaris2 tak pegi kenduri kawen wawa ni..tuan tanah keje... sib baik abah baik ati, dtg amik aku.. dpt la aku beramas mesra ngan sepupu sepapat belah mak..lama tak jumpa, raya pon tak jumpa sebab aku raya kat Mersing kan..

Kami gerak dari Putra Heights pukul 9am mcm tu.. terus g Tanjung Sepat.. korang tau tak kat mana ? Dekat2 ngan Banting sana la.. :).. sampai2 sana, dorang tgh breakfast... Kenduri ni memang buat besar-besaran.. Mak cik aku tumbang 3 ekor lembu.. Jemputan dtg dari ptg Sabtu, mlm bawak la ke hari Ahad...ramai org...

Aku tak amik gambar lauk pauk pon... Segan weh, kang org ingat apa plak kan.... so, aku abeskan masa dok dlm umah, jumpa kaum kerabat... Ramai sgt sedara mara..belah abah pon ramai kat sini.. sepupu, 2 pupu... ada gak yg aku tak kenal... bila kumpul mcm ni, baru la tau ..ko anak org tu, dia anak org ni.. :P....



Ni gambar aku & mak. Ni lah Pak Cik aku satu2 nya yg sporting. Aku tak panggil Pak Cik ye. Aku panggil Wak... ate, aku org jawa kan ? hehehe... abg mak aku ni...



Yg baju pepel tu Mak ngah aku.. Baju cekelat tu.. Mak cik jugak, adik beradik tiri ngan mak aku tu... Baju biru tu mak aku.. yg belakang tu, aku la..hihihi


Ni dah belah mlm.. sepupu aku , Kak Muni.. Dia baru 24taun.. Anak dah 2 oke.. pas sekolah trus kawen... aku dah ckp kan ??....hehehe..


Ni pengantin nya.. Wawa @ Shazwani.. dia baru 21 taun ni... Takde acara sanding2 mlm ni.. saje pakai lawa2... tukar2 baju, photoshoot sumer ari Ahadnya...

Sambung Part 2 eh...

2 comments:

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

meriahnya kenduri .. dah dkt dgn area umh family kita tue .. sure makanan dia sume menyelerakannnn ....

::YanN:: said...

yer diana..mmg meriah.. sanak sedara je dah penuh khemah dah ha...
makanan jgn citer ar..huhuhu.. haruslah melantak dengan banyak... :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...