Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Angel and Memorial tickers

Lilypie Angel and Memorial tickers

Wednesday, June 24, 2009

Dan Sebenarnya...

Sakitkah aku ? Yer.. aku sakit ... ni susulan entry aku terpengsan kat Giant..
Aku g buat check-up.. sebab kepala aku sakit tak baik2 lagi...
And what i found out.. Aku ada high blood pressure . Lepas check, doc kata aku punya reading is 155/91 mmHg. Aku bukan kena YOUNG HYPERTENSION.. aku cuma ada high blood pressure bila masa2 tertentu...
So, kena rehat.. kena control my diet.. kena kurangkan berat badan.. kurangkan garam, lemak ..etc...


Kenapa aku kena high blood pressure ? Ye, aku penat.. dan ye.. aku tertekan.. stress... keadaan emosi yg agak bercelaru dan tidak stabil kebelakangan ini....


note : kepada insan yg menyumbang "tekanan" dalam hidup aku.. sila lah tambah tekanan lagi kat aku kalau rasa nak aku mati cepat !!

4 comments:

~ Wan Kamar Haliza said...

jaga kesihatan n jaga badan...
takut pnyakit lain tambah2 plak nnti..

eza said...

wah..ayat marah nampak...
moga yang cepat sembuh k...
lantak pi la kat mereka2 yang sengal tu...buat dunno je ar...

SyaNa said...

cool bebeh..
jgn2 stress2 ye

shiemz said...

Yan..jgn la stress²... Stress kang susah.. hang bat bodo jer ngan org yg bat stress kat hang tu... ok.. take care

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...