Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Angel and Memorial tickers

Lilypie Angel and Memorial tickers

Friday, June 19, 2009

== Contest Model Bertudung ==

Contest ni bermula pada 17 june(esok..so sempat snap gambar arini)
tutup pada : 30 june 2009 @ 2 petang..keputusan akan diumumkan pada 1 july 2009

ok..seperti biasa..semua dah sedia maklum..setiap pertandingan mesti ada syarat2 nyer kan...so..check it out...

Syarat2nya adalah seperti berikut:

1. Add blog ummie_mirahaziq di bloglist anda dan menjadi FOLLOWER ummie_mirahaziq

2.Upload banner contest kat sidebar anda

3.Buat entry khas ngan tajuk " Model Bertudung" & upload gmbr anda.- model boleh sesiapa sahaja..anda sendiri..anak...suami..adik..kakak..ibu..ayah..nenek..

- Jenis tudung yang boleh di modelkan adalah tudung ekin,selendang,ariani,selendang siffon,munawarah,syiria,shawal,tudung aziha n latest tudung bawal ler...

4. Dalam entry itu pastikan anda link kan ke ummie_mirahaziq..Bila dah siap..tinggalkan komen di entry ini.

5. Pemenang akan dipilih berdasar kan dan gambar yang kreatif dan menarik..

6. Hadiah untuk pemenang..adalah koleksi tudung...

PERINGATAN : Pastikan hanya satu gambar sahaja ntuk satu penyertaan.. jadi...tunggu apa lagi...jangan lepaskan peluang ini...

takde anak ye.. diri sendiri join contest...

jenis tudung : Tudung Ekin


2 comments:

SyaNa said...

gud luck!!!

::YanN:: said...

mekasih yang,...
gedik kan aku...kekeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...