Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Angel and Memorial tickers

Lilypie Angel and Memorial tickers

Monday, May 11, 2009

Weekend yang sgttt......

Tajuk entry... huduh betul..kekeke
Sabtu Ahad ari tu.. ari yg sgt busan... Abg Nuar keje... MIHAS tu tak abes lagi kan..

so aku patah kaki tau... dok umah je la membina badan..kekeke...
Baring je dpn tv..dah busan kang tido..osah buruk eh perangai ....tak ada apa nak buat kan..
Hari sabtu tu, g Puchong ikut Anies Marlena g berurut..sgt sakit okeh..hwaaa !!!
Mak cik tu urut perut aku, rahim aku senget katanya.... :P ... pasal tu tak ngandung2 kata dia..
Aku iyakan je la.. mana tau betul kan... Sampai umah dah kul 8lebih, sib baik dah masakkan laki aku siap2 sebelum kuar tu.. dia dah balik dah...
Actually, mlm ni Syidi *cousin Abg Nuar* ada buat makan2 sempena masuk umah baru..
Dah aku pon balik lewat, abg nua baru balik keje.. Penat katanya... tak pegi la kitaorg..

Ahad, tak de bende nak buat.. kemas umah, lipat kain baju yg melambak.. ptg tu mcm ada hati nak buat cupcakes.. tapi tetiba rasa malas plak..kekeke.. Dok imagine, kalo laki aku balik keje cepat karang, nak ajak g DIOS kat Puchong tu.. nak beli kain stoking..Bunga dulang Syiman tak siap lagi nih.. huhuhu...

Nan ado balik cepat nya.. kul 8.30pm baru dia balik....Nampaknya, minggu ni la baru g DIOS tu.... itupun kalau dia tak keje...

@@Oh ye... kalau kengkawan pasan, takder entry sempena hari ibu ye.. aku takder ati nak citer pasal ari ibu.. hwaaaa !! Walaumcm mana pon, samat Hari Ibu utk mak yg tersayang..luv u much mak...muahh !@@


(Ni bunga dulang syiman.. nak kaler ijau katanya.... aku buat beso2...kekeke...)


(yg kaler kuning ni plak, syida punya... 2 taun ke 3 taun lepas agaknya...)

p/s : utk pengetahuan.. Syidi + Syida + Syiman tu sepupu abg nuar.. Adik badik tetiga tu..kekeke

2 comments:

Ayu Jaffar said...

ala yann....kenan sungguh kt bga dulang kaler ijau tu,

kak ayu tempah bunga biasa je 11set, kalo tk bole tempah kt yan je.... :(

::YanN:: said...

kerastangan ni kak ayu..main buat je ha.. tak ada rezeki la tu kan kak ayu.. len kali ye...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...