Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Angel and Memorial tickers

Lilypie Angel and Memorial tickers

Wednesday, May 20, 2009

Membuat Balingan di Sunway Pyramid

~ Apsal muka aku hepi semacam je.. mcm muka tak sakit kan ~
~Dua org baby sitter yg sgt sporting ye.. apsal Maira suka sgt tu ye ~
~O0O... Maira hepi sebab mak dia dok agah... budak kecik ni baru dpt kaki ~

Buat entry ni, tingat kat Erryn..hehehe..dia kan suka membuat balingan..
Selepas duduk seharian melepek kat umah hari sabtu tu, hari ahad ada sehari lagi kan sebelum masuk keje ari senin.. Aku tak bajet nak kemana2 pon..sebab aku sian kat laki aku.. Hari sabtu dia keje.. so, ahad je la dia nak bangun lewat ke kan...
Pagi tu aku bangun lewat ok.. bukan sengaja.. tapi aku sakit kepala lagi.. Mekasih kepada Encik Nuar the one n only yg siapkan bekfes.. yg basuh baju.. vacuum + mop lantai... sental bilik air... yg buat semua keje tu.. TQ papa.. huhuhu...

Memula aku rasa mcm nak masak tapi tetiba je tekak tingin nak makan kat Seksyen 28, Belakang pasar moden Shah Alam tu..
Lauk dia byk... pastu murah plak tu... Aku sampai sana dah kul 2.30pm mcm tu.. lauk pon tak byk dah...ikan bakar dah takder.. huhuhu....
Aku makan nasik + ikan ayam masak kari + pedal goreng + sayur kacang buncis + nenas masak lemak... hambik kau.. kemain byk lauknye hah.. Laki aku plak , nasik + ayam masak kicap + ulam daun selom + ikan masen + telor itik masak lemak.. air teh ais ngan limau ais aku punya... Semua2 tu baru RM 8.50 okeh... murah benar...hihihi...
Lepas makan, ingat nak g umah mak andak.. Salu aku mmg lepak situ pon kalau tak kemana...
Sekali Mak andak takdo.. balik Perlis lak ha.. So, aku pon decide g umah Ijam + Oya.. sepupu abg nua ni.. dekat je pon umahnya ngan umah kitaorg.. Aku nak ajak men bowling kat Sunway.. Ekceli.. aku ada voucher percuma 6 games.. Expired 17/5/09.. kalau aku tak main, rugi la kan.. dah mmg arini last day nyer hah...

Sampai umah ijam, kitaorg gerak g sunway pyramid.. naik 1 keta je.. save bayar parking katanya.. hehehe.. sampai sana, aku g tanya kat makwe jaga kaunter tuh..takder lane kosong..suh dtg balik kul 8mlm.... ada family day ke , tournament haper tah... huhuhu..kena merewang 3 jam ok...
So lepas abes tawaf dlm tu, makan kat food court jusco siap, barulah kitaorg g balik kat tpt men bowling tu. Aku tambah lagi 2 game..jadi 8 games..sorang main 2 games.. huhuhu... seronok gak sesekali main bowling..aku bukannya pandai pon..main baling je..kekeke...
Balik umah kul 10mlm mcm tu.. tak hengat betol..esok keje ok... bukan coti...hahaha
~Ini Encik Nuar Tersayang ~


~ Hannah Humaira~
P/s : Mas, i really2 enjoy that moment ! Hehehe .. nanti kita rewang lagik eh ..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...