Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Angel and Memorial tickers

Lilypie Angel and Memorial tickers

Thursday, April 30, 2009

Natashaa Jr - Congrats Buddy !

*************************************************************

Tingkat 1 Bilik Lavender 5


Menten je lawa budak ni.. tak sakit ke beranak wak ?


Aku sedih tengok pic ni... sabar ye pa .. !

Aku nak angkat, takut...


Irina Hani bt Noraidi Bakhtiar...

********************************************************

Arini nak citer pasal baby si Natashaa ni..
My best friend....
Ari tu ada sms dia,
ingatkan nak jumpa sebelum dia bersalin..
tak sempat ok.. dah nak keluor anak dia...

Dia bersalin kat An-Nur Specialist Centre
Comel baby dia..
Masa aku sampai tu,
cuma ada ID, her hubby je..
Anak2 dah balik umah ngan atok dia...
Tak dapat jumpa bebudak comel tu...
hihihi..

Namanya IRINA HANI.. sebutan dia Ee-Rina
La ni Tashaa berpantang kat Kulai..
Nanti dia balik sini..
aku g melawat..
harus tempek pic baby yg baru ye...
tercapai jugak hasrat dia nak baby gurl..
Sebelum ni dah dpt 2 org hero
So, pasni leh la berehat dulu ye shaa...
Aku jugak yg kena bekerja keras..huhuhu...
nanti update lagi ok..


Salam Sayang ....

*****************************************

2 comments:

tashaa said...

tq for the entry dear..
and tq for d visit..
sakit wak bersalin..huhu.. kn awk tgk video tuh.. x cukup nafas nk meneran :)

::YanN:: said...

sama2 wak..
tu lah..
besarnya pengorbanan seorang ibu... kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...