Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Angel and Memorial tickers

Lilypie Angel and Memorial tickers

Wednesday, September 30, 2009

Biarkan....

Kepada semua kawan2....

Salam Aidilfitri...
BLOG ini akan dibiarkan bersawang & usang buat sementara waktu...
BIARkan masa & waktu yg menentukan bila tuan punya blog ni boleh update blog seperti biasa....

Monday, August 17, 2009

Terima Kasih Abah...

Abah dah balik smlm.. sob..sob.. Abah bawak cempedak madu depan umah seperti yg dijanjikan. Heaven ok.. makan cempedak sampai lebam.. kekeke..
Abah buat surprise plak ye... dia kasik aku henpon ok.. henpon baru.. unexpexted betul...
nanti aku jaja henpon tuh kat entry lain ok... *wink* wink*

Friday, August 14, 2009

CONTEST BEFORE & AFTER MAKEOVER

Contest dtg lagi kawan2..hehehe...

Gumbira betul aku nak join walaupun tak menang2...

Kali ni.. ECHA wat contest.. nama contest ni ada lah CONTEST "BEFORE & AFTER MAKEOVER'


Nilah gambar yg aku ada.. tak ada specific reason pon mekap2 ni.. for those yg tak tau, aku mmg suka mekap.. pas mekap2...amik gambar syok sendiri.. pastu padam balik mekap.. aci..? hehehe... gambar di ambik pada hari yg sama... muka yg comot tu kat ofis... balik umah aku mekap... see..baju sama kan :P....


syarat2 yg Echa tetapkan...


1) jadik follower dia...

2) nyatakan link blog dia kat entry memasing

3) jadikan entry ni sticky mode...


senang je kan.. marilah join.. menang ke tak belakang kira... saje je memeriahkan suasana...





Hari Jumaat yg best.. kekeke

:).. hari ni rasa tenang semacam .. hehehe..
tak tau ler naper...
walaupun keje byk plus kelam kabut tapi kan..
aku mcm cool je...
musykil gak kan.. ngantuk pon ye gak ni...
pagi tadi pas en somi g keje.. aku layan TV jap.. citer GUBRA...
kan Astro ada wat tayangan khas Yasmin Ahmad Dlm Kenangan - YADK...
layan punya layan..sedar2 dah 6.30am... huhuhu...
ada ati nak tido balik sebenarnya...
tapi pas mandi smayang siap.. mata takmo lelap...
aku aku lelapkan gak.. hahaha... carik pasal gamaknya..
lagi pon, teksi dtg kul 8.30am..sempat sejam lagik..
buruk pangai betul kan.. Sib bek tak terlajak...

Baru sat tadi dpt kol dari Abah.. hehehe..
Abah nak dtg sini... :D... bising2 dia suh aku balik benornya..
tapi tak sempat kan...
aku ingat nak balik ari mendeka nanti..
lama sket sampai ari senin..
laki aku kan keje ari sabtu...
So tadi dia kol.. nak ngantar cempedak katanya :D...
dia kata, nak abes dah cempedak depan umah ni, ko tak balik2 kan..
kang kempunan..kekeke.. sayang gak abah kat aku kan...
abah dtg skali kang ngan mak + adik..
Azira kena kuarantin.. aku suh dia tinggal, dia nak ikot gak..ishk...

Jgn salah paham ye kengkawan.. adik aku bukan kena H1N1 ye...
dia dok asrama.. pastu, sekolah dia suh semua budak yg demam + selsema ke + batuk ke..
balik umah. takyah duk asrama sampaila baik semua penyakit tu.. langkah berjaga2 nih....

Ptg kang nak g amik kek kat Taipan.. huhuhu..August besday celebration.. stendet la kan, staff club punya Ajk... terpaksa la den.. mcm paksa rela la ye... dah la poser ari ni.. kena jalan kaki plak tu ...

tata.. nanti update len...

Tuesday, August 11, 2009

CONTEST BAJU RAYA SEDONDON

Apa dah jadik nieh.. aku giler berkontes gamaknya ye.. baru arini tadi update contest make over, ni nak join kontes lagik ha...

aku jenjalan tadi..melawat blog kengkawan .. IBURIKAZZ
tetiba nampak contest ni CONTEST BAJU RAYA SEDONDON
mcm nak join je kan.. mari tengok syarat2nya
SYARAT2nya..
1.Jadilah follower iburikazz dan add iburikazz di bloglist anda.
-Dah
2.Buat satu entry tentang CONTEST BAJU RAYA SEDONDON dan buat link ke entry ini.
http://is3riziburikazz.blogspot.com/2009/08/contest-baju-raya-sedondon.html
-Dah
3. Upload lah Gambar anda dan pasangan berbaju sedondon
-Dah
4. Nyatakan nama anda dan pasangan, tahun aidilfitri anda bergambar sedondon tu dan tema baju raya tahun ini.
Nama saya : Nor Elyani Ramli
Pasangan : Annuar Mohd Nawi
Aidilfitri 2008 - Tema Dark Purple...
Tahun ni Insya Allah kaler Dark Chocolate..
4. Tinggalkan link anda di sini.ok?
-Dah jugak
5.Sila tinggalkan sekurang2nya satu komen di mana mana entry yang anda baca selain entry contest ni...Buat syarat..
-Oso done.. hehehe
Hadiahnya?Nanti dibagitau kemudian..boleh tak?
Tarikh Tutup...22OGOS2009..awal ramadhan...
Selamat mencuba...

Monday, August 10, 2009

Rumah Syana & Rumah Atie

Terhegeh2.. baru nak update kan..
Last wiken, aku bercanda2 kat umah Syana..
Gigih nak g..puas pujuk encik nuar...
memula dia mcm tak setuju.. aku nak tumpang je sebab dekat je ngan tpt keje dia..
tapi dia bilang, dia tak penah sampai Prima Damansara.. so takut tak sempat punch card kul 9 g keje..
Geram tau.. aku dah nekad dah.. tak nak tumpangkan, aku naik teksi..kekeke...
Sib bek dia nak antar..dekat je pon.. Sebelah Damansara Damai
Kul 8.30am aku dah sampai.. ronggeng2 ngan Syana.. makan sik lemak..jalan2 tengok stock...

Ramai gak yg dtg.. Bebudak PCM yg aku kenal.. Nana, Watyizhar..datang dari Melaka tuh..
Lelain, blogger , kengkawan Syana.. Cik Hel pon ada.. tu adik Syana.. ( Yang, jgn panggil dia cik Hell la.. jadi Cik Neraka ko tau :P)
Helena & kawan dia wat demo Bio Cera.. aku mcm minat.. tapi tak wat keputusan nak beli ke tak.. Meriah umah Syana ngan barangan jualan... :) Sesi mekap2 di hujung majlis.. kekeke...
Aku tak bawak kamera... gambar2 ..
1) sila tengok kat blog Syana.. klik SINI
2) Blog nanamrul pon ada ..klik SINI

Hari Ahad plak, ada jemputan birthday party umah Atie..sudah 2 tahun budak Umairah comel tuh.. aku g sekejap je.. kerana tiba2 suami tersinter angin kus2.. rasa nak marah2 tapi aku kontrol2..kekeke... makanan sgt mavelles.. aku mkn kuey teow goreng + ayam goreng pandan ke haper..sedapp...

pastu..jumpa kengkawan PCM.. Errynn, Syana, Nurbaya, Kak Ila, Niza fauzi (geram betul tak dpt dukung Muaz), Nanamrul.... dah jadi mini gathering Pcm la plak kan :D...

walau pun tak lama kat sana.. atie sgt la ramah..& aku sempat cemolot ngan Umairah..hihihi..comel budak tu.. sama mcm kes Syana, aku tak bawak kamera..
sila terjah blog2 dibawah utk tengok gambar ye..

1) Syana
2) Atie
3) Errynn
4) Nanamrul

to syana : nanti aku mekap2 hari lain ngan ko.. tu hari tak kemas... loose powder tak bawak.. pastu byk gangguan kan.. nanti kita dating berdua.. berdua dgn muu,..pastu lebih baikkk....kekeke..

Friday, August 7, 2009

Wawa Wedding Part 3..

Sambungan part 3.. part penghabisan nih..
Hari langsungnya.. mlm tu hujan sgt la lebat.. pagi pon sambung ujan lagi.. aku dah gedik2 dah nak mekap lawo2.. pastu nak tengok wawa kena mekap ngan mak andam kan.. sajer nak tengok skill.. hehehe...

Tapi alkisahnya.. tak ada org nak buat prepare makanan utk makan beradap.. so.. aku volunteer la offer diri nak buat.. takut tak sempat.. sepupu2 lain sibuk ngan anak ..ada yg tak sampai lagi.. sudahnya. takder la mekap..takder la baju lawo..aku pakai t-shirt ngan kain batik je.. hehehe...

Tak lama pastu, pas sepupu2 lain dtg, dorang pon tolong sekali masak.. apa yg pentingg.. kerjasamaa...hehehe...

dah siap buat semua.. pon tukar pakai baju kurong.. pastu kuar g kat khemah carik laki terchenta yg aku tinggalkan semalam...hihihi.. ni ada gambar2 pengantin.. dari perak tuh...





Ni gambar aku ngan kak pijah.. one of my bestest fren 'before'.. sgt rapat la satu masa dulu.. masa aku ngan dia sama2 jadik cikgu tadika..
pastu.. ada konflik.. gaduh putus kawan bagai..
but then, Tuhan dah kata jodoh dia dengan abg sepupu aku..
so dia jadi kakak sepupu aku la...
tak leh nak lari kemana.. la ni dah baik balik, tapi tak bleh rapat mcm dulu la... ada anak sorang dah Nur Irdina Adiba... aku mencik tengok pic ni..
baju aku mcm gelembung kan.. trus nampak aku cam ngandung 5 bulan...ishk..



Aku agak emo bila dah siap edit pic ni..
Eisha sgt comel.. ngan laki aku yg ala2 bapak mithali dan aku ibu yg bahagia..hehehe..ala, korang layan je la kan.. mcm tak kenal aku yg emo nih..



abis dah ye bab Wawa kawen ni... berjanggut nak abiskan entri :P

ROMANTIC & LOVING COUPLE CONTEST

Esok tarikh tutup ye.. baru terhegeh2 nak submit gambar.. hahaha...

Mama Tisya wat contest... Tajuknya ROMANTIC & LOVING COUPLE CONTEST. aku sgt gedik2 nak join ye...
Contest ni bermula pada 18 Julai 2009 dan last entry untuk submit adalah pada 8 Ogos 2009. Untuk syarat-syarat penyertaan boleh
klik di sini.

mari tengok gambar apa aku ada...



Nama Anda : Nor Elyani Binti Ramli
Nama Pasangan Anda : Annuar Bin Mohd Nawi
Anniversary : Yg ke 5 Tahun ni..

Gambar ni sebenarnya tak disengajakan... 26.07.09..Masa tu dah siap2 nak g kenduri umah sepupu belah mak. Tapi mlm tu tido umah nenek belah abah. So, pagi2 sebenarnya view tu mcm cantik je, sejuk ada kabus sket2.. tu yg nak ambik gambar. Since cuma ada atuk ngan nenek je, hubby bubuh kamera tu atas keta... then set timer... masa ni dok cuit hidung hubby tu sebab ckp ' Pa, kembangnya idong ni '...suddenly sajork nampak flash..snap sudaa ! So, bila dah transfer kat pc.. nampak cantik plak gambar ni..ala2 romantik gitu ...kekeke... mama tisya..siler lah ye.. hehehe..mana lah tau ada rezeki nak menang plak kan..

Saturday, August 1, 2009

Akhirnyaa

Bersawang lagi :D.. hehehe..
Aku dah lega skang ni.. Auditor dah balik, ISO dah setel.. Aku pun leh la wat keje2 sampingan lain kat opis.. hehehe..

Byk nak update ni..
1) nak sambung wawa punya entrie part 3..
2) aku g PD tu hari.. dah jadi pekasam dah gegambar nya
3) Nunun kawen, anak buah aku.. huhuhu...


Ari ni tak buat apa pon.. tuan tanah keje.. so aku dok umah.. buat laundry.. lipat kain baju... dengar Fullamak carta sms sinar D:.. takleh miss ...dengar lagu zaman muda2, rasa umur baru 15taun jer.. hehehe... Tuan tanah pon tak balik lagik ni..
nanti dia balik, nak ajak g Mydin USJ jap la.. pastu nak g Guardian.. nak beli barang sket.. esok ada nak g mekapkan org bertunang..

Aku sambung hari isnin eh.. tata'

Thursday, July 30, 2009

PD..cerita dah basi...

Layan la dulu gegambar ye.. tak sempat nak citer..
ni gambor pantai PD masa kampeni wat PD trip bulan sudah..
menginap kat Ancasa Resort Allsuites..
gambar pantai ni ptg dah ni..kul 5++ mcm tu



Nih president Staff Club aku.. Chong & Girlfren dia.. Peh..
kat tempat Spa ke apa tah ni..cantikk

Chong wat style Sami..kekeke...



Gambar apartment dari pantai...


Gambar pantai dari aparment..hehehe..

2nd room... 2 katil kecik...

Hall..


Master bedroom kot..


nanti sambung gambar lagik


Monday, July 20, 2009

Dari PD ke Proton City...

Moning ...

Huhuhu...sgt penat hari ni.. smlm balik dari PD.. ada la beberapa keping gambar.. nanti aku jaja dlm ni eh.. Mlm g ngantar Anim balik UPSI.. ingat tak kat Anim ?
Ala.. pantin yg aku ngantar g Bota dulu tu..
sian laki dia, baru kawen.. kena pisah ngan bini dah..setaun tau ..kekeke...

nanti aku bukak entry lain... bz neh.. tata... :)



Friday, July 17, 2009

Wawa Wedding Part 2..

Malam tu.. sesi bergambaran syok sendiri... ngan sepupu sepapat aku la kan.. makcik2 pon layan gak ..hehehe... aku suka balik belah sini.. sebabbbb ... aku tak rasa aku gemok.. belah mak aku, saiz lebih kurang je semua.. big frame n big size..kekeke... korang tengok je la Mak cik2 aku.. membesar ngan jayanya... Arwah atuk aku.. mmg tinggi besar.. mcm Wak aku .. yg aku amik gambar kat Part 1 tuh...

Jemputan ramai je mlm tu.. nenek belah abah pon dtg.. sembang la kejap.. gambar takdo...
apa lagi erk... takpe2..korang cuci mata dulu ngan gegambar bawah ni...


cousins... dari tepi.. aku, abg emi, mira, syima & yaya..
depan tuh anak buah.. Hadi & Ain..


Gaduh..kekeke.. ngan abg emi.. kazen aku nih...



Dah baik gaduh da..


Giler gedik pix nih.. tapi aku sokaa...kekeke.. dpt munga... motif berani gedik2 ? sebab laki aku takdo..wahahaha ...


Kak syima.. she only 18yrs.. panggil kakak sebab pangkat...

Yaya..she only 18yrs n getting married next year.. dah kurus okeh makcik ni..sesaper yg tengok pic dia bertunang kat fotopages aku, misti pasan dia dah kurus.. ishk...jeles


Adik aku no 3.. ngan syima.. apa la yg dorang bincang tu ye..


Ni adik badik pompuan mak aku tak cukup korum..
dari kiri.. mak aku, mak long & mak ngah... belakang acik wari.. adik mak aku..

Mak ngah, wak nimah ngan mak aku.. wak nimah ni... kakak betul2 atas mak aku...


Ha.. ni lah mereka adik beradik.. kurang sorang... pakcik aku no 3.. dia ada masalah dalaman ngan adik badik lain.. so takder la kat majlis tuh... heheheh... korang tengok la..ramai2 tuh, mak aku paling kecik ok.. padahal..kalao nak ikut mmg gemok je ... aku dah bitau kan...hehehe !


Wawa Wedding Part 1..


Alkisah.. tersebutlah kisah.. tayyib... nge nge nge...

Ni yg aku kabo nak update tu ari.. Hari kawen sepupu aku... Belah mak aku, sepupu pompuan belaka..yg laki2 kecik2 lagi.. lom ada yg kawen.. yg pompuan sumer kena sapu bersih... kekeke !!

Aku nyaris2 tak pegi kenduri kawen wawa ni..tuan tanah keje... sib baik abah baik ati, dtg amik aku.. dpt la aku beramas mesra ngan sepupu sepapat belah mak..lama tak jumpa, raya pon tak jumpa sebab aku raya kat Mersing kan..

Kami gerak dari Putra Heights pukul 9am mcm tu.. terus g Tanjung Sepat.. korang tau tak kat mana ? Dekat2 ngan Banting sana la.. :).. sampai2 sana, dorang tgh breakfast... Kenduri ni memang buat besar-besaran.. Mak cik aku tumbang 3 ekor lembu.. Jemputan dtg dari ptg Sabtu, mlm bawak la ke hari Ahad...ramai org...

Aku tak amik gambar lauk pauk pon... Segan weh, kang org ingat apa plak kan.... so, aku abeskan masa dok dlm umah, jumpa kaum kerabat... Ramai sgt sedara mara..belah abah pon ramai kat sini.. sepupu, 2 pupu... ada gak yg aku tak kenal... bila kumpul mcm ni, baru la tau ..ko anak org tu, dia anak org ni.. :P....



Ni gambar aku & mak. Ni lah Pak Cik aku satu2 nya yg sporting. Aku tak panggil Pak Cik ye. Aku panggil Wak... ate, aku org jawa kan ? hehehe... abg mak aku ni...



Yg baju pepel tu Mak ngah aku.. Baju cekelat tu.. Mak cik jugak, adik beradik tiri ngan mak aku tu... Baju biru tu mak aku.. yg belakang tu, aku la..hihihi


Ni dah belah mlm.. sepupu aku , Kak Muni.. Dia baru 24taun.. Anak dah 2 oke.. pas sekolah trus kawen... aku dah ckp kan ??....hehehe..


Ni pengantin nya.. Wawa @ Shazwani.. dia baru 21 taun ni... Takde acara sanding2 mlm ni.. saje pakai lawa2... tukar2 baju, photoshoot sumer ari Ahadnya...

Sambung Part 2 eh...

Update sket...

Giler ngantuk ari ni.. smlm tido awal.. tapi asik terjaga je.. mimpi hantu lah.. mimpe kena kejar lah. ishk.. menakutkan betol..

Esok PD trip, staff club buat.. Aku AJK kan, kena la ada di tempat kejadian.. tapi lone ranger la gamaknya... En Suami keje... Nanti aku snap pic bebanyak.. kalo ada yg menarik, aku jaja pic tu kat sini.. hehehe... Curik2 update blog ni ha...walaupun tgh bz siapkan document2 penting nieh..

Ta ta


Wednesday, July 15, 2009

Malang tak berbau.. kesian..

Kesian sepupu aku Mas & Ejam ni..
Dorang eksiden smlm masa nak g keje..
Betul2 dekat ngan tpt keje Mas.. kat RICOH Shah Alam...
Aku g melawat smlm kat umah dia..
Mas tak admitted.
Sian dia kena layan tak baper bagus ngan staff hospital..
service lambat.
Ijam melecet je.. Mas patah tulang rusuk.
Belah kanan, No 3 dari bawah...
Dia mc sampai 21 hb nanti, pastu g check up lagik...
Doc suh rehat, sebab tulang yg patah tu bukan boleh simen pon kan...
Semoga cepat sembuh ye mas & ejam..
Naperlah mamat india tuh bengong leh melawan arus plak..
padan muka patah kaki...
nanti kalo takde apa, aku nak g melawat lagik

Sunday, July 12, 2009

Carita Hari Ini.. Legaa !!

Beberapa hari lepas.. aku ada buat silap besar kat sorang kawan.. Aku betul2 rasa tak sedap hati.. aku pon konpius masa tu... aku tau dia mmg marah sgt dan aku layak dimarahi sebegitu... Lepas aku mintak nasihat dgn beberapa org kawan lain, Aku dah mintak maaf kat dia dan dia dah pun maafkan aku.. aku tau dia takkan lupakan benda ni.. tapi aku harap dia faham keadaan aku masa tu... aku takkan mention nama dia kat sini...aku tau dia tau saper yg aku maksudkan kalau dia baca entry ni...aku betul2 mintak maaf...

Hari ni nak kongsi perasaan lega ngan korang...entry terdahulu aku ada citer pasal laki aku keje balik lambat memalam kan....la ni tak lagi dah..sebab laki aku dah keje tempat len.. hehehe..aku tak kena tinggal lagi dah sensorang memalam :)..Alhamdulillah la... Giler bosan ari ni sebenarnya..bangun lambat pagi tadi... ingat nak g DIOS.. tapi mcm malas.. tghari tadi suh bangla nek basikal tu potong rumput umah aku..bersih dah... hehehe....! Baca blog SYANA tadi... citer pasal baju raya.. aku tak tempah pon lagik... taun lepas punya baju raya aku ada tak pakai lagik...aci ?? Bahan kain punya byk.. tapi siap 2 pasang je masa raya.. yg lebihnya...baru siap bebaru ni.. so aku ingat nak topap selai dua je.. baju siap takde size kan.. ate..aku ni sehat sejahtera...kekeke !Merepek dah aku memalam ni ha..

Aku akan start bizi sampai ujung bulan ni.. External auditor nak masuk 27/7 nih.. ketor lutut aku korang tau.. aku mmg ada phobia sket kalo sebut pasal auditor nih.. huh...! Rasa nak demam pon ada.... bersempena sgn kebizian aku tu.. blog ini akak sedikit bersawang la... aku baru je ingat nak update entry pasal kenduri kawen kezen aku kat banting minggu lepas ... tapi memori card tinggal kat opis ... haih...! nanti2 la aku update ye kengkawan..

Aku berhenti disini.. jap lagi nak merayau blog korang...yang aku add byk2 dlm list aku ni, tapi tak sempat tak go thru satu2...ari ni aku lawat..kalo sempat aku tinggalkan komen sebijik dua ye...

Sayang korang.. Muahh !


Thursday, July 9, 2009

Siapakah Abdul Hadi







Assalamualaikum

Dari hari tu nak cerita pasal Hadi ni.. Aku tak tau mcm mana nak start ye.. Siapakah dia...Macam ni...

Mak Hadi dulu neighbour Mak Andak.. So, aku kenal Kak Milah ni, sebab dia dtg umah Mak Andak. Dia pon ngikut antar Syiman g Bota last month... Memula aku kenal Kak Milah ni, Hadi baru 2 taun.. Sembang2 dgn dia... dia tanya aku dah baper lama kawen, tak ada anak kan... aku pon bitau la.. masa tu baru dua taun... Then dia ckp.. takper baru 2 taun...akak 12 taun tunggu baru dpt Hadi ni.... mak aih.. lama kan ?? Lepas tu, aku tak ada la jumpa2 lagi..sampai la masa g Bota aritu... baru jumpa balik...
Hadi dah 5 taun.. Aku tak tau la mcm mana kalau aku yg dapat Abdul Hadi tu sebagai anak..sejuk perut Kak Milah ngandungkan dia... Dia tau dia mengandungkan Hadi masa dia dah nak berlepas g Mekah... Dia redha je, tawakal g Mekah di awal kandungan tu..
Korang tengok muka Hadi tu, apa korang agak korang leh dpt dari budak umur 5 taun mcm tu...
Aku nanges 1st time dengar dia baca Fatihah berlagu.. bertaranum.. betul taajwid dan makhrajnya... naik meremang bulu roma aku korang tau... Cakapnya berlapik.. tersusun.. Dia tgh hafaz surah Al-Wa'qiah... aku pon tak hafal korang tau... bagus betul Kak Milah didik Hadi.. Dia kata.. kesedihan 12 tahun menunggu, terubat bila dpt Hadi.. Tak harap lagi yg lain dah katanya...
Masa kat resort tu, byk nasihat Kak Milah kasi aku. Suh aku kuatkan semangat.. Kalau dia boleh tunggu sampai 12 tahun, apa sgt la aku yg baru 5 tahun ni kan... org mcm dia je yg tau mcm mana aku punya rasa teringin nak peluk zuriat sendiri.. huhuhu !! Bagi aku pulak, selagi suami aku leh sabar, tak ungkit pasal kami yg belum ada anak, aku bahagia... harap sgt ni.. :)... tapi kalau esok lusa dia kata dia nak kawen lain ... apa aku nak jawab ye ? hish..na'uzubillah.. mintak jauhkan la ye...
Korang tengok pic kat atas tu.. Semua org diam tengok dia baca doa selamat untuk pengantin.. Semua org mcm terpaku.. budak sekecik tu baca doa selamat... Hadi.. Hadi... Sebelum balik tu. aku ambik gambar, peluk dia.. dgn harapan suatu hari nanti Allah makbulkan doa aku nak dpt zuriat .... kalau dengar dia bagi nasihat... dengar dia bercakap...korang tak sangka dia baru umur 5 tahun...
Buat Kak Milah & Abg Haris bertuahnya kalian kerana dikurniakan cahaya mata yg sempurna sepertinya... berbaloi penantian selama 12 tahun....
p/s : aku emo...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...